Сидеров: Премиерът постъпи достойно

Migration Image

За да не потъне страната в анархия и безредие, трябва да се излъчи служебен кабинет, където не трябва да намира място нито един представител на партия, която е управлявала досега България сама или в коалиция. За това призова председателят на Атака Волен Сидеров, след като премиерът Бойко Борисов обяви, че подава оставка. Лидерът на националистите оцени, като достойна постъпка решението на Борисов да се оттегли, тъй като вижда, че протестите не намаляват, а опасността напрежението да ескалира в нови ексцеии е много голяма.Това наистина не е протест, а процес, който тръгва. Той направи всъщност спасителен за себе си ход. Иначе, ако беше останал на власт, щеше да се стигне до много ниско, както с НДСВ стана, посочи лидерът на Атака.

Според него с този ход Борисов запазва себе си и ГЕРБ за бъдещите избори. Оттук нататък следва въпросът какво се прави, но аз не мисля, че е редно да се върнат на власт БСП и ДПС или пък нещо, зад което се крие БСП и ДПС, защото това не решава проблемите на България, каза още Сидеров.

Първият ход оттук нататък трябва да е свикване на кръгла маса с инициативните комитети на протестиращите, заяви още Сидеров.

Според него протестите не трябва да спират, а да минат на нова фаза – протестиращите да посочат искания и да излъчат представителство, да излязат хора, които могат да формулират ясно мисли и идеи.

nbsp;

nbsp;

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст