Обществени поръчки

Migration Image

Президентът си търси туроператор

Нова обществена поръчка за осигуряване на самолетни билети за служебни пътувания в страната и в чужбина е обявила администрацията на президента. През миналата есен бе подписан едногодишен такъв договор с Аргус травел за 100 хил. лева. Този път предвиденият бюджет е три пъти по-голям, но контрактът ще е за период от 24 месеца. Началната му дата ще е 27 септември, тъй като тогава изтича споразумението с Аргус. Кой ще бъде новият избраник на президентството ще разберем в дните около парламентарните избори, тъй като крайният срок да се заяви участие в търга е 29 април.

nbsp;

190 млн. лв. отиват за ремонт на вертолети

Рамково споразумение за 190 млн. лв. без ДДС ще сключи Министерството на отбраната с няколко фирми за възстановяване на летателната годност на шест вертолета Ми-24В. Договорите ще са с продължителност 48 месеца. Кандидатите да се заемат с тази дейност трябва преди това да докажат оборот от минимум 100 млн. евро за последните три години и поне пет изпълнени договора и препоръки. Оферти за участие в конкурса ще се приемат до 7 май.

nbsp;

Обновяват ВИП салона на летище Варна

Концесионерът на морските ни летища Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт търси да наеме фирма, която да смени дограмата и фасадата на ВИП салона на варненския аеропорт. Победителят трябва да има предвид, че по време на ремонта терминалът ще функционира и мебелите трябва да бъдат покрити със защитен найлон. Необходимо е да се предвиди временно затваряне на отворите с плътна преграда, за да се изолира салона от атмосферни влияния. Всички тези дейности трябва да се свършат през септември и октомври тази година. Крайният срок за подаване на предложения е 24 април.

nbsp;

Военното ведомство купува пагони

Поръчка за доставката на украса за полевите облекла на военните е обявило Министерството на отбраната. Срещу 50 хил. лв. ще бъдат закупени няколко хиляди пагона за комодори, адмирали, генерали, ефрейтори, редници, старши сержанти и други офицери. Атрибутите трябва да бъдат доставени в срок от два месеца след подписването на договор с изпълнителя. За участие в надпреварата документи могат да се подават до 7 май.

nbsp;

Търсят се чистачи за софийските гробища

Столичната община е предвидила близо 300 хил. лв. за възнаграждения на фирми, които да поемат поддържането на чистотата и озеленяването на гробищните паркове за период от 12 месеца. В списъка са включени Централните софийски гробища, Бакърена фабрика, Малашевци, както и кварталните гробищни паркове Драгалевци, Симеоново, Княжево, Горна баня и Дървеница. Оферти на кандидатите ше се приемат до 29 април.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст