Обществени поръчки

Migration Image

Софийска вода наема инкасатори

Точно 4.6 млн. лв. е предвидил концесионерът на столичното ВиК, за да наеме фирма, която да отчита водомерите на абонатите му през следващите 24 месеца. Сега водомерите на Софийска вода отчита Консорциум Иста Сървисис,чийто договор е за 1.84 млн. лв., и от Техем Сървисис, на който са платени 240 хил. лева. Кандидатите в новата поръчка трябва да са отчитали чрез физическо посещение на отделни обособени имоти най-малко на 25 хил. измервателни устройства на месец през последната година. Също така е необходимо да може да осигури не по-малко от 100 обучени лица за извършване на дейностите. Всеки участник трябва да притежава и валидно удостоверение за администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни. Документи за участие в надпреварата ще се приемат до 23 май.

nbsp;

Банско дава четвърт милион за реклами

За организиране на рекламна и маркетингова кампания и за други средства за информация и публичност на проекта Банско, Разлог и Кресна в прегръдката на Пирин ще бъдат похарчени 235.2 хил. лв. без ДДС. За целта община Банско е обявила конкурс, с който да избере компания за промотирането на проекта. Участниците в процедурата трябва да докажат поне 406 хил. лв. оборот за последните три годни и да притежават екип от петима експерти. Оферти ще се приемат до 14 май.

nbsp;

Столичната община ще ремонтира парапети и мантинели

Обществена поръчка за възстановяване, подмяна и ремонт на ограничителни системи за пътни превозни средства и парапети на мостови съоръжения в границите на Столичната община обявиха от Московска 33. Срокът за закупуване на документация е 7 май, а офертите на кандидатите ще бъдат отворени седмица по-късно.

nbsp;

Оборудват икономическия ВУЗ във Варна

Икономическият университет в морската столица е обявил обществена поръчка за доставка на компютърна и мултимедийна техника и сервизно обслужване. Според документацията ще бъдат закупени 250 мобилни компютъра, 20 LCD монитора, 20 мултимедийни проектора и 16 екрана. Фирмите, желаещи да изпълнят поръчката, могат да подават ценовите си предложения до 15 май.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст