Обществени поръчки

Migration Image

Нови коли за здравната каса

Обществена поръчка за доставката на 17 нови леки автомобила е обявила Националната здравноосигурителна каса. За закупуването на возилата са предвидени точно 425 хил. лв., което прави точно по 25 хил. лв. на брой. Победителят в надпреварата ще има 100 дни, за да изпълни поръчката.

nbsp;

Слагат нови инфотабла на спирките

Столичната община ще оборудва още 600 спирки на градския транспорт с информационни табла, които дават информация за времето на пристигане на превозните средства. Закупуването на устройствата става в рамките на проекта за модернизация на целия обществен превоз в София, който се финансира по оперативна програма: Регионално развитие. За конкретната поръчка са предвидени 1 994 946 лева. Всички инфотабла трябва да бъдат монтирани в рамките на 200 дни от сключването на договор с изпълнителя. Офертите на кандидатите ще се приемат до 12 юли.

nbsp;

Правят нов ОУП на Банско

Местната управа на Банско е обявила конкурс за избор на фирма, която да направи нов Общ устройствен план на курортния комплекс. За хонорар на архитектите са предвидени точно 300 хил. лв., като победителят в надпреварата ще разполага само с девет месеца, за да изпълни проекта. Предложенията на кандидатите ще се приемат до 3 юли.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

На 9 юни ЦИК отчете рекордно ниска избирателна активност. На какво се дължи това, според вас?

Подкаст