Обществени поръчки

Migration Image

БНБ си търси туроператор

Българската народна банка е обявила процедура за избор на фирма, която да осигурява самолетни билети и хотелско настаняване при деловите пътувания на нейни служители в страната и в чужбина. Прогнозната стойност на поръчката е 2.5 млн. лв. без ДДС, а договорът с изпълнителя ще бъде четиригодишен. Фирмите, желаещи да се включат в надпреварата, могат да подават документи най-късно до 26 август. За победител ще бъде избрана тази, която предложи най-ниски такси за обслужване.

nbsp;

Митничарите отиват на обучение

Серия от обучителни курсове по финанси, счетоводство и контрол предстоят на служителите в звената за последващ контрол в Агенция Митници. Английски език пък ще учат работещите в структурите, чиято дейност е свързана с митническото законодателство на Европейския съюз. За организирането им ведомството е обявило обществена поръчка с бюджет от 47 хил. лв. без ДДС. В документите е записано, че до 5 май 2014-а ще се обучат общо 68 души. Оферти за участие в процедурата ще се приемат до 14 август.

nbsp;

Авиоотряд 28 се запасява с гориво

Поръчка за доставката на 90 хил. литра дизел е обявил Авиоотряд 28. Горивото ще се ползва за котелната централа през тази зима. Колко са предвидените средства за закупуването му обаче не се казва. Вероятно причината затова е, че количеството може да се увеличи или намали в зависимост от нуждите. Срокът за получаване на оферти или заявления за участие е 20 август.

nbsp;

Морските летища – с паркинг системи

Концесионерът на летищата в Бургас и Варна – Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт АД е пуснал обява за избор на фирма, която да изгради автоматична паркинг система на двата аеропорта. По предварителни оценки нововъведението, което трябва да влезе в експлоатация до 10 април 2014 г., ще струва около 500 хил. лв. без ДДС. Кандидатите могат да заявят участие в търга до 5 септември.

nbsp;

Нови компютри за дипломатите

Петнадесет изключително мощни компютърни конфигурации е обявило, че иска да закупи, Министерството на външните работи. Предвидените са 48 хил. лева. Кандидатите да доставят въпросната техника могат да подават своите оферти до 15 август. Победителят в надпреварата ще има 40 дни за да изпълни поръчката.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

На 9 юни ЦИК отчете рекордно ниска избирателна активност. На какво се дължи това, според вас?

Подкаст