Обществени поръчки

Migration Image

Над 7 млн. лв. дава БДЖ за охрана

БДЖ-Пътнически превози е обявило процедура за избор на фирма, която да осъществява денонощна въоръжена, физическа охрана на обектите и имуществото му за период от три години. Изчислено е, че това ще струва на държавното дружество малко над 7 млн. лева. Гаранцията за участие в търга е 30 хил. лв., а кандидатите трябва да докажат и поне 9 млн. лв. оборот от охранителна дейност за 2010, 2011 и 2012 година. Офертите ще се приемат до 23 август.

nbsp;

Министерството на финансите търси адвокати

Конкурс за процесуално представителство и правни съвети по международни арбитражни дела е обявило финансовото министерство. Идеята е да бъде подписано рамково споразумение за четири години с поне три адвокатски кантори. Ориентировъчно средствата за хонорари са общо 200 хил. евро. Кандидатите могат да се включат в надпреварата до 16 септември.

nbsp;

Държавата ще купува нефтосъбирач

Изпълнителната агенция Проучване и поддържане на река Дунав е обявила обществена поръчка за закупуването на специализиран плавателен съд – тип нефтосъбирач. Корабът ще се ползва за локализиране, разделяне и събиране на нефтени разливи, включително и на твърдите отпадъци. Той ще трябва да може да приема и отработени масла от други плавателни съдове. За целта са предвидени 6 млн. лв. от оперативната програма Околна среда. Срокът за подаване на оферти или заявления за участие е 19 септември.

nbsp;

НАП ще наема печатница

Националната агенция по приходите ще плати 135 хил. лв. без ДДС за отпечатването на малко над 9 млн. броя данъчни и осигурителни декларации. Поръчката трябва да бъде изпълнена за 20 дни, а желаещите могат да подават документи за участие до 19 август.

nbsp;

София дава 1 млн. лв. за ремонт на градинки

Точно 1 016 666 лв. без ДДС е предвидила Столичната община за ремонт, възстановяване и обновяване на две градини. Става дума за парк Мир и дружбав район Студентски (между булевардите Акад. Стефан Младенов и8-ми декември)с площ 20 хектара и за градината около Докторски паметник. Предвидено е дейностите по облагородяването им да приключат за 80 дни. Документи за участие в процедурата ще се приемат до 19 август.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

На 9 юни ЦИК отчете рекордно ниска избирателна активност. На какво се дължи това, според вас?

Подкаст