ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Обществени поръчки

Migration Image

Фрапорт търси застраховател

Концесионерът на летищата в Бургас и Варна – Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт АД, е обявил конкурс за избор на застрахователна компания, която да осигури покритие на отговорността му като летищен оператор и оператор по наземно обслужване. Поръчката включва и пълна презастраховка на риска. Договорът ще важи за цялата календарна 2014 година. Комбинираният единичен лимит за телесни увреждания, имуществени щети и персонални увреждания трябва да е 1 млрд. евро за всяко събитие, летище и самолет. Отговорността за претенции, свързани с накърняване на личността, пък ще е 25 млн. щ. долара, а два пъти повече ще е лимитът за щети, възникнали при война и при подобни рискове. Застрахованият ще поема за своя сметка 5000 евро за всяко събитие като намаление от размера на обезщетението за имуществени вреди. Офертите на кандидатите ще се приемат до 30 септември.

nbsp;

Дават 50 млн. лв. за сметището на Велико Търново

Изграждането на регионалната система за управление на отпадъците въвВеликотърновския регион ще струва близо 50 млн. лева. Това става ясно от обявената обществена поръчка за избор на проектант и строител на обекта. Според плана съоръжението трябва да е готово преди края на 2015 г., тъй като се финансира с пари от оперативната програма Околна среда. Тогава е крайният срок за извършване на плащанията. Кандидатите за строителството могат да се включат в надпреварата до 3 октомври, ако докажат, че имат поне 50 млн. лв. оборот за последните три години и наличен собствен ресурс от 10 млн. лева.

nbsp;

БНТ ще си купува климатици

В края на лятото Българската национална телевизия е решила да даде 300 хил. лв. за доставка и монтаж на климатични устройства. Охладителите ще се монтират в сградите на медията в София, в Русе, в Благоевград, в Пловдив и във Варна. Фирмите, които искат да се заемат с поръчката, могат да внесат своите документи до края на септември.

nbsp;

КРС иска джипове

Обществена поръчка за купуването на два високопроходими автомобила е пуснала Комисията за регулиране на съобщенията. Ведомството е обявило, че ще плати 80 хил. лв. за возилата, които ще трябва да му бъдат доставени в рамките на един месец. Производителите и вносителите на моторни превозни средства могат да направят своите предложения до 3 октомври.

nbsp;

120 хил. лв. дава ИАЛ за самолетни билети

Изпълнителната агенция по лекарствата ще похарчи 120 хил. лв за задгранични пътувания през следващите 12 месеца. За целта ведомството е обявило конкурс за избор на туроператор, който да осигури самолетни билети и хотели на служителите при командировките им. Мераклиите могат да се включат в надпреварата до 30 септември.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст