Още преференции в подкрепа на фирмите

Migration Image

"ПроКредит Банк" продължава последователната си политика в подкрепа на българския бизнес. С цел да спомогне за намаляването на разходите на малките и средните фирми при обслужване на международните им разплащания, считано от 1 март 2014 г., банката понижава таксите за извършване на международни преводи.

"Новите ни условия за валутни преводи са насочени изцяло в подкрепа на фирмите, които поддържат активни финансови взаимоотношения с партньори извън страната", коментира Рени Пейчева, член на Управителния съвет на банката. "Целенасочено фиксирахме таксите на тези нива, защото искаме да стимулираме и фирмите и гражданите да осъществяват преводи предимно през системата ни за интернет банкиране. Вярваме, че тя е не само удобна, но и сигурна, а и спестява време", добавя още Пейчева.

Банката премахва от тарифата си таксата за входящ валутен превод по разплащателна сметка на фирма, която до момента беше 7 евро за суми до 10 000 евро и минимум 10 евро за суми над 10 000 евро. Такса за входящ превод няма да заплащат и физическите лица, клиенти на банката.

В допълнение, ПроКредит Банк намалява и фиксира таксата за изходящи преводи в чужда валута. Клиентите на банката вече няма да заплащат и допълнителна такса за SWIFT разноски, която до момента беше 10 евро. Фиксираната такса важи както за преводи към валутни сметки в страната, така и за преводи в чужбина.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст