ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Орешарски се среща с Илхам Алиев

Migration Image

Продължава официалното посещение на министър-председателя Пламен Орешарски в Азербайджанската република, съобщиха от правителствената информационна служба. Премиерът Пламен Орешарски ще отиде до Мемориалната алея на почетните герои и ще участва в церемония по поднасяне на венец на паметника на националния лидер Гейдар Алиев.

Министър-председателят ще бъде и на церемонията по поднасяне на венец в Мемориалния комплекс „Ебеди Машал” (Вечния огън). След това премиерът Пламен Орешарски ще проведе срещи с президента на Азербайджан Илхам Алиев, с министър-председателя на Азербайджан Артур Расизаде и с председателя на парламента на Азербайджан Октай Асадов.

Премиерът Пламен Орешарски ще посети Центъра за Български език и култура на Бакинския славянски университет, както и Центъра на приятелите на културата на Азербайджан „Гейдар Алиев”.

По време на официалното посещение в Азербайджан премиерът ще бъде придружаван от министъра на финансите Петър Чобанов, министъра на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев, министъра на земеделието и храните Димитър Греков, министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов, министъра на околната среда и водите Искра Михайлова и представители на четирите национално представени работодателски организации.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст