ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Комисията Павлов отива на кино

Migration Image

Ало, Павлов! Много са ти тъпи сценариите, сваляме Комисията Павлов от ефир.

– Ама как така? Аз винаги ползвам Большая советская енциклопедия. Даже на бюрото ми сме сложили три тома – за вдъхновение, за разкош…

– Там ви е грешката. Трябваше да ползвате Телефонен указател на София, издание 1976 година. По-верен е. Освен това е в синхрон с телефона ви.

– Добре, тази седмица е последна. Може ли поне да прочета една декларация, че в събота и неделя отивам на планина?

– Не може. Това с декларациите се изтърка вече. Пък и нямаш асистентка.

– Ще взема някоя под наем. На час. Няма да е скъпо.

– Не може! Хайде гасете прожекторите, че трябва да пестим мощности…

Този актуален виц е част от коментарите във Фейсбук на новината, че “Комисията Павлов” пада от ефир. Последното издание на предаването по ТV7 беше насрочено за петък 21 февруари. В последните месеци то започваше всеки делничен ден точно в полунощ.

“Благодаря на всички, имали нещо общо с “Комисията Павлов” през тези три години и нещо. Заедно правихме един наистина добър продукт, с потенциал за развитие който лично аз смятам, за най-доброто си професионално достижение. Благодаря и на продуцентите, че се довериха и ни оставиха”, написа Павлов в социалната мрежа. И допълни: “После ще видим.” Пред в. “БАНКЕРЪ” той уточни, че се водят преговори за трансфера му в други телевизии – “Нова” тв и bTV, но евентуалните договорености все още били в начални фази. Комисарят Павлов каза също така, че, първо, ще изчака да види какво ще му предложат досегашните му продуценти от NoFrame, след което ще прецени дали ще продължи да работи с тях.

Водещ, самообявил се под псевдонима Малката Митанка, обаче продължава сутрешното си шоу по радио MagicFМ всеки делничен ден. И въпреки че преобладават признания като това: “Сутрин хората ме гледат странно, сигурно си мислят, че имам шизофрения или нещо подобно…а аз си вървя по улиците и се заливам от смях. Малката Митанка ме забавлява!”, неотдавна Съветът за електронни медии изпрати акт на Димитър Павлов. Върху една страница надзорниците старателно обясняват как той “обиждал аудиторията си”. Явно в СЕМ имат достатъчно свободно време, за да дискутират върху изречения като тези в последната автореклама на медията “Да си мъж е трудно! Много вече се отказаха. Бъди мъж – слушай MagicFM .” Тя обаче е спечелила обжалването на санкцията на първа инстанция.

Димитър Павлов е сред най-самобитните радио- и тв водещи у нас. Той стана популярен преди години, когато водеше сутрешната програма на “Ретро радио”. После възпитаникът на НАТФИЗ се посвети на телевизията – от приключенското “Форт Боаяр”, през “Това го знае всяко дете”, до партньор на Ани Цолова в сутрешния блок “Тази сутрин” на bTV. Последният му експеримент обаче продължи едва два месеца, след като Павлов призна, че не се чувства удобно в това студио.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст