ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Обществени поръчки

Migration Image

Фонд “ФЛАГ” търси банка партньор

Фондът на органите на местното самоуправление в България – “ФЛАГ” ЕАД ,е обявил конкурс за избор на кредитна институция, която да изпълнява функциите и дейностите на управляваща банка. От финансовата компания ще се иска предоставяне на услуги, свързани с разглеждане, оценка и одобряване на исканията за кредит от ФЛАГ, с дейности по администриране на крeдитите, ще води банковите сметки, ще извършва и услуги в процеса на управлението и събирането на кредитите.Освен това избраната банка ще трябва да предостави и револвиращ кредит на ФЛАГ в размер на 40 млн. лв., предназначен за отпускане на вторични заеми. Крайният срок за погасяването му ще е22декември 2017 година. Предвиденото възнаграждение за победителя в надпреварата е 6480 000лв., включително и лихвите по револвиращия заем. Предложения ще се приемат до 17 септември.

 

ТОТО-то дава 216 хил. лв. за реклами

Държавното предприятие “Български спортен тотализатор” е обявило обществена поръчка за изработка и доставка на рекламни материали. Става дума за 23 вида брошури и диплянки с прогнозно количество 231 300 броя. Предвидените за целта средства са 216 хил. лв., като е посочено, че поръчката трябва да бъде изпълнена до края на тази година. Кандидатите ще могат да подават оферти до 4 септември.

 

Парламентът си избира хотел

Макар и разпуснато, Народното събрание продължава да работи. Главният му секретар Петя Гладилова е обявила процедура за избор на 3-звезден хотел в София, който да бъде използван за настаняване при необходимост. С избрания обект ще бъде сключен едногодишен договор, а прогнозната му стойност е 144 хил. лв., или по 1000 лв. на месец без ДДС. Ценови оферти ще се приемат до 5 септември.

 

Социалното ведомство ще плати 185 хил. лв. за анализи

Министерството на труда и социалната политика е приготвило малко над 185 хил. лв. за изготвяне на анализи и прогнози за развитието на пазара на труда в България. Външните експерти, с които ще бъде сключен договор, ще трябва да изпълнят задачите си до 15 май догодина. Срокът за заявления за участие в търга е 9 септември.

 

БНТ обновява работното облекло

Служителите на Българската национална телевизия ще получат ново работно облекло. За целта ръководството на държавната медия ще даде над 106 хил. лева. С парите ще бъдат купени 535 мъжки облекла и 140 шуби и елеци, 120 гащеризона, 260 водозащитни наметала и общо 705 чифта обувки и ботуши. Кандидатите да доставят дрехите трябва да внесат предложенията си преди 3 септември.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст