ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Радан Кънев: БСП се разпада

Migration Image

На БСП и предстоят трудни времена. В момента тя се разпада пред очите ни. Това заяви бившият говорител на Реформаторския Блок (РБ) на пресконференция в Пловдив.

Целта ни е да оставим БСП и ДПС извън властта поне за 10 години, така Радан Кънев мотивира номинацията си за лидер на РБ. Той обясни, че Блокът се стреми към промяна, но това не е възможно, докато БСП и ДПС не бъдат отстранени от изпълнителната и съдебната власти пряко и косвено.

"Перущица се управлява от РБ и е пример за това, че България може да се ръководи добре", каза Кънев. Според него стига да се следва законът и да се управлява с грижа за хората България може да бъде променена. Той повтори, че РБ е събрала приоритетите си и ги е представила пред избирателите ясно и откровено в една страница. Сред тях са:

Спешни реформи в администрацията, която трябва да стане малка, прозрачна и професионална;

Операция „Чисти ръце”. Проверка на всички скандални назначения в администрацията, цялостна проверка на кредитните досиета в КТБ. Лустрация и отстраняване на всички лица свързани с тайните служби на комунистическия режим;

Незабавно начало на правосъдната реформа в България;

Ясна и подробна програма за електронно управление и електронни обществени поръчки и спиране на партийната корупция в администрацията и харченето на обществените пари.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст