ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Вложителите в КТБ излизат на протест

Migration Image

Днес вложителите в Корпоративна търговска банка (КТБ) отново ще излязат на протест за отварянето на банката, съобщиха организаторите от фейсбук групата КТБalive.

Днес от 18:30 пред габровския клон на КТБ ще се проведе протест под надслов „Искаме оздравяване и отваряне на КТБ. Арест и разследване на Иван Искров”. Негови организатори са Гражданско сдружение „Будно Габрово“ и ПП „Другата България”, съобщи за „100 вести“ Пепа Сомлева. Според нея, случаят КТБ е олицетворение на това как е устроен живота в държавата ни.

Държавата награди АЕК "Етър" със "Златен век", Голямата награда „Сребърна хлопка“ спечели майстор грънчар от Турция – съобщава във водищата си статия вестник "100 вести".

Най-високото отличие на Министерството на културата, почетния знак „Златен век“ за принос в опазване на родното културно-историческото наследство и по повод 50-тата годишнина на единствения в България музей на открито връчи вчера на АЕК „Етър“ ми-нистър доц. д-р Мартин Иванов. „Етъра представлява една машина на времето, която ни връща към позабравените вече времена на нашите прабаби и прадядовци и с всеки изминал ден нуждата от място музея на открито става все по-голяма, тъй като благодарение на това място вековните традиции на българския народ успяват да достигнат до нашите деца“ – заяви той при връчването на отличието на директора на музея доц. д-р Ангел Гоев.Днес вложителите в Корпоративна търговска банка (КТБ) отново ще излязат на протест за отварянето на банката, съобщиха организаторите от фейсбук групата КТБalive.

Протестите ще се проведат едновременно в четири града и ще започнат в 18:30 часа. В София и Пловдив те ще са пред сградите на БНБ, във Варна пред общината, а в Бургас – пред офиса на КТБ на ул. „Васил Априлов“ 8.

„Обръщаме се към вложителите и служителите в банковата група, към служителите на компании с блокирани сметки в КТБ и ТБ Виктория, към представителите на спортни клубове, федерации, културни организации и всички артистични, спортни и професионални общности, подпомагани активно от КТБ и лично от г-н Цветан Василев, да се присъединят към протестите в понеделник.

Призоваваме и всички мислещи хора в България, които не желаят да живеят в държава, в която "Държавата чрез изпълнителната власт, прокуратурата и БНБ участва много активно в разчистването на сметките!", както се изрази Адвокат Екимджиев. да се присъединят към нас. Бяха положени огромни усилия да се убеди обществото, че проблемът касае единствено вложителите и служителите в банковата група, но дали това е така? 

Днес е КТБ и ТБ Виктория. Кой ще е следващият, ако тази атака успее?

Време е да започнем да си подреждаме държавата, защо да не започнем още този понеделник?“, пишат в съобщение от групата КТБalive.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст