ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Кадиев: Думите на Борисов ми звучат като оферта за широка коалиция

Migration Image

"Прочетох внимателно интервюто на Бойко Борисов, публикувано от Ройтерс, което започва буквално с думите, че е "готов на преговори с други партии след изборите, включително за широка коалиция", коментира в профила си във "Фейсбук" социалистът Георги Кадиев.

"Приемам, че това е заключение на Ройтерс, а не изказани думи, затова прочетох и онази част от интервюто, публикувано от самия Бойко Борисов в неговия профил.

На мен това ми звучи като оферта за широка коалиция, пише социалистът и добавя: "Като не може с никой, а само БСП хвалиш, какво да си помисля? За съжаление не мисля, че широка коалиция е добър вариант в момента. И ГЕРБ, и БСП имат нужда от много промяна и много пречистване, преди да седнат на масата като равностойни партньори.

"Широка коалиция не е просто сбор от депутати. Широка коалиция е взаимно доверие и уважение, солидарност, партньорство. Все неща, които не си представям в момента", коментира още Кадиев. Той призовава отново за преференциално гласуване за конкретни хора, които уважавате и харесвате. Може те да направят тази широка коалиция, която партиите не могат, добавя членът на БСП.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст