ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Служители на Бареков излизат на протест

Migration Image

Служители на "Ноу фрейм медия" излизат на протест срещу собственика на фирмата Николай Бареков. Точно в 17 часа те ще се съберат пред офиса на партията "България без цензура", чийто лидер сега е бившият тв водещ.

Работещите в медията негодуват, че техният началник бави заплащанията им всеки месец. Дори нещо повече – от 30 май тази година били освободени за ден, без дори да бъдат предупредени за това. "Беше ни обяснено да не се притесняваме за заплатите си, които и без това се бавеха всеки месец. Тези, които бяха на трудови договори, бяха натискани да ги прекратят по взаимно съгласие под предлог, че ако не искат, няма да работят повече за фирмата! До този момент няма никаква информация за това кога и дали ще си вземем дължимото от фирмата на г-н Бареков. При опитите ни да си потърсим правата в офиса на г-н Бареков винаги се сблъсквахме с големи момчета с пистолети и празни погледи!", казаха с отворено писмо служители от "Ноу фрейм медия".

Настоящият изпълнителен директор на ТВ7 Емил Кошлуков заяви вчера, че синдикът, който влезе преди време нея, заради  дълговете й към фирмата на Бареков възпрепятства работата на телевизията. Той коментира, че едно от най-големите му затруднения през последните 10 дни е изплащането на трудовото възнаграждение на служителите в ТВ7. Телевизията разполага с налични средства, но всеки опит да бъдат изтеглени среща отпор, каза още Кошлуков.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст