ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Нетинфо“ закупи по 25% от Grabo.bg и Trendo.bg

Migration Image

„Нетинфо“ закупи 25% от най-големия сайт за групово пазаруване в страната – Grabo.bg, и 25% от частния клуб за пазаруване на маркови стоки – Trendo.bg, съобщиха от най-голямата дигитална медийна компания в България.

С навлизането на пазара на онлайн търговия „Нетинфо“ затвърждава лидерската си позиция на дигиталния пазар в България. А тази стъпка е част от  дългосрочната  стратегия на компанията за разширяване на дигиталното портфолио и диверсифициране на бизнеса. „Вярвам, че партньорството между „Нетинфо“, Grabo.bg и Trendo.bg ще бъде успешно и за трите страни. То ще допринесе за развитието на двата сайта за пазаруване, достигането им до много по-голяма аудитория и  предлагането на един още по-качествен продукт”, категоричен е изпълнителният директор на „Нетинфо“ Христо Христов.

„Инвестицията в Grabo.bg и Trendo.bg отговаря перфектно на  усилията ни да предлагаме високо стойностни услуги на малки и средни компании, докато в същото време работим с най-добрите  от различните сектори на дигиталния бизнес в България.“

Според Сребрин Ватров управителят на Grabo.bg и Trendo.bg с тази стъпка и с партньор като „Нетинфо“ – водещата  онлайн медийна компания в страната, ще могат да постигнат много по-високи резултати. „Мисля, че това партньорство ще направи компаниите по-успешни, а взаимното им допълване ще осигури гъвкавост, която е необходима при тази динамична пазарна обстановка.”

Сайтът за групово пазаруване Grabo.bg е основан през май 2010 г. и има най-голямо пазарно присъствие със своите близо 1 000 000 регистрирани потребители. Той работи с партньорска мрежа от хиляди различни бизнеса в цялата страна, ползвайки реклама чрез оферти с намаления за привличане на нови клиенти.

Trendo.bg е дело на основателите на Grabo.bg. Само година след създаването си  сайтът  се нарежда сред първите три по продажби в своя сегмент в страната. Trendo.bg  предлага всеки ден нови колекции от световно известни марки, които за ограничен период от време се предлагат с големи намаления само за регистрирани потребители.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст