ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Нинова: До края на ноември трябва да приемем бюджета

корнелия нинова

Има няколко важни въпроса, които ако не ги решим до месец, положението ще се влоши. Каквито и да са ни противоречията, до края на ноември трябва да приемем бюджет за 2015 г. Не можем да оставим държавата без бюджет догодина. Това заяви пред Нова телевизия депутатът от БСП Корнелия Нинова.

"Тонът в парламента беше различен и дано дълго да се запази. Мисля, че това е първата стъпка за връщане на доверието към парламента. Досега се смяташе, че това е арена на безсмислени лични битки. Дано да започнем да показваме, че е място, където се решават проблеми", добави тя.

Относно трите варианта за продължителност на правителството, Корнелия Нинова заяви: „Самият Борисов в речта си каза „поставянето на срок пред правителството означава нестабилно управление. А в момента всички искаме да има стабилност”.

Тя отрече БСП да е раздирана от вътрешнопартийни драми. „Имаме сериозна работа в парламента. Няма да бъдем просто мълчалива опозиция, която седи и наблюдава какво се случва. Ще бъдем опозиция, която говори и работи с аргументи. Вече дори готвим законопроекти, които ще внасяме", каза тя.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст