EMPORIO ARMANI представя Al momento

модна колекция Emporio Armani

Колекцията AL Momento на Emporio Armani съчетава по-активната и динамична визия с ексцентрични аксесоари и перфектни линии. Това придава съвременен вид на познатия стил на марката. Акцентът е върху контраста на вечерните и всекидневните артикули, необикновената комбинация на материите и нотката ирония.

Темата е черно и бяло, както и вариации на светлинно сиво. Тюркоазът е студен като емайла на стъкло. Първият аутфит на модния подиум е костюм с oversize панталони в истински мъжки стил. Черните велурени вечерни рокли подчертават ръцете и краката с бели детайли, райета, следи от перли и черен кристал. Някои от панталоните са с перли, които изглеждат като завъртулки, якетата и тениските са с втален ефект. Впечатляващите панталони са с close-fitting отзад и контрастни меки плисета отпред. Дължината е до глезена или коляното като късите панталони Бермуда, които подчертават формата. Вталените якета предлагат един неочакван силует чрез съчетаването на мъжки и дамски детайли. Дългите палта се характеризират с raw-cut ръбове и дългокосмести кожи.

Изненадващите аксесоари добавят нотка контрастиращ съвременен стил. Това са oversized черна или сива филцова шапка, или шапка, изцяло покрита с кристали. Макроперлите осветяват връзките за обувки, яките и коланите на някои рокли. Черната винилна врътовръзка, завързана настрани, подчертава момчешкия вид, както и клъч чантата. Обувките в черно и бяло или ботушите с катарами завършват дългата вечерна рокля. Дантелата и перлите подчертават забавния външен вид на тези аксесоари, които внушават нова модерна и балансирана естетика чрез комбинацията от материали.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст