ВСС организира дискусия за продължаване на съдебната реформа

ВСС

На 26.11.2014 г., от 13.00 часа в зала №15 „Тържествена” в Съдебната палата – София, Висшият съдебен съвет организира дискусия по предложения от Министерство на правосъдието проект на Актуализирана стратегия за продължаване на реформата в съдебната система. Форумът се провежда в изпълнение на решение по Протокол № 45 от заседанието на Висшия съдебен съвет на 15.10.2014 г.
Покани за участие в дискусията са отправени до членовете на Временната комисия по правни въпроси към 43-то Народно събрание на Република България, заместник-министър председателя Меглена Кунева, като наблюдаващ сферата на правосъдието, министрите на правосъдието от 2010г. досега, председателя на Върховния касационен съд, председателя на Върховния административен съд, главния прокурор, съдии, прокурори и следователи, излъчени от съответните органи на съдебната власт, и представители на съсловните организации, членуващи в Гражданския съвет към ВСС.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст