ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

ТБ “Виктория” разполага с ликвидност да отвори в петък

Търговска банка Виктория ЕАД

От 12 декември Търговска Банка "Виктория" ЕАД, която от 22 юни се намира под специален надзор, започва изпълнение на задълженията си към своите вложители.

Квесторите на банката Христина Стамова и Божидар Аршинков уверяват, че наличните парични средства на ТБ "Виктория" ЕАД покриват изцяло размера на привлечения ресурс от фирми и граждани и гарантират възможност за пълно удовлетворяване на вложителите. Това означава, че банката разполага с достатъчно ликвидност да покрие задълженията си към клиентите.

От трезора информират, че дебитните карти, издадени от Банката, ще бъдат активни като средствата, налични по тях ще могат да се теглят от банкомати и ПОС терминални устройства на други банки и търговци. В офисите на Банката ще се обслужват сметките само на клиенти с изтекъл срок на дебитната им карта.

Левови и валутни преводи ще се приемат за изпълнение в офисите на Банката, като валутните преводи ще се изпълняват само със “SPOT” вальор, т.е. 2 работни дни от датата на нареждането.

Вложителите в ТБ "Виктория" ще могат да теглят и средства на каса до 2 000 лева дневно – без предварителна заявка. Над тази сума или тяхната равностойност в евро или долара е необходима заявка от 2 работни дни.

Предварителна заявка няма да се изисква в случаите на теглене на депозити на датата на падеж

От ТБ "Виктория", уведомяват още своите клиенти, че функционирането на интернет банкирането на Банката ще продължи в режим на пасивен достъп. Възстановяването на всички останали операции, съгласно предоставените потребителски права, ще се осъществи в най-кратък срок.
 
Квесторите отправят молба към клиентите исканията за закриване на картови и безсрочни сметки да бъдат депозирани при възстановяване на обичайния ритъм на работа на Банката.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст