ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Домусчиев: В България има черно тото

домусчиев

Собственикът на Лудогорец и председател на КРИБ Кирил Домусчиев заяви, че в България има черно тото и изрази надежда, че това ще бъде разкрито от акцията на полицията.

„Имах сигнали, че се работи сериозно по акцията за уредените мачове. Разбира се, трябваше да се оставят службите да работят. Да се надяваме, че ще има още такива акции и че също така ще има задържани лица. В Гърция арестуваха сериозни хора за това нещо", обяви Домусчиев пред БНТ.

„Трябва да следваме примера на другите държави и да взимаме мерки. В България също има черно тото. Може би не в такива мащаби, защото пазарът ни е малък, но все пак това нещо трябва да се изкоренява. Предполагам, че полицията си е свършила добре работата и тепърва ще започнат да се разплитат доста схеми. Да им пожелаем успех и нека се надяваме, че прокуратурата ще си свърши добре работата", допълни той.

„Не съм получавал заплахи, но няма и за какво. Винаги всички упреци са към Боби Михайлов, като президент, той го отнася най-много. Какво ме зарадва най-много във футболен аспект? Двата момента, които ме зарадваха най-много, бяха мачовете срещу Лацио и Стяуа, но най-много ме зарадва, когато видях стадиона пълен във всичките ни мачове от Шампионската лига", добави бизнесменът.

"Разочарование? Има голяма доза разочарование и неудовлетворение, защото хейтърството се превърна в национална черта. Завистта е нещо много важно и голямо в България. Каквото и добро да направиш, винаги след това си оплют. Това малко разочарова и си казваш "Защо го правя?", добави босът на "орлите".

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст