ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Имена

Рени Пейчева

Рени Пейчева е одобрена от Българската народна банка за член на управителния съвет и изпълнителен директор на "ПроКредит Банк". Пейчева работи в банката от самото й създаване, отговаряла е за основни бизнес направления в нейни клонове и в централното й управление.

 

Заместник-министърът на финансите Карина Караиванова е определена за заместник-управител за България в Международния валутен фонд (МВФ). Правителството реши тя да бъде и ръководител на българската делегация в Съветите на Международната инвестиционна банка и на Международната банка за икономическо сътрудничество.

 

 

Главният изпълнителен директор на "УниКредит Булбанк" Левон Хампарцумян получи почетната статуетка "Дарител на годината" от фондация "Енчо Керязов". "Инвестицията в развитието на младите хора е сред най-важните ни приоритети. Стремим се да създаваме по-добра среда за тях и възможности за реализация", коментира Хампарцумян при получаването на наградата на официална церемония, която се проведе в Ямбол на 28 януари.

 

 

"Не е вярно, че фалитът на КТБ струва на българския гражданин огромна сума." Това заяви бившият премиер Иван Костов в предаване на bТV. Той обясни, че парите се изплащат от Фонда за гарантиране на влоговете и държавата няма да загуби нищо. "Правителството дори е на печалба в момента от заема, който изтегли. Този, който ще връща парите, е фондът. Въпросът е той откъде ще връща заема", каза Костов.

 

 

"Ниските цени на горивата могат да доведат до свръхдефицит в бюджета". Това коментира пред БНР икономистът Лъчезар Богданов. По думите му заради по-евтиното гориво ще се съберат много по-малко приходи от ДДС и от акциз. "Ако не се съживи чувствително икономиката, управляващите може да бъдат принудени да увеличат дефицита в хазната", предупреди Богданов.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст