ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Нови директори влизат в Дженерали България и ЗАД ВИКТОРИЯ

Дженерали

Данчо Данчев ще бъде избран за нов председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на Дженерали България и ЗАД ВИКТОРИЯ. Това реши надзорния съвет на застрахователната компания на проведеното днес заседание.

Жанета Джамбазка, Радослав Димитров и Юри Копач също ще се присъединят към управителния съвет на Дженерали България, като запазват позициите си в ЗАД ВИКТОРИЯ.

Официалните назначения ще последват незабавно след провеждане на необходимите процедури.

Марек Бечичка  от Дженерали България ще се присъедини към управителния съвет на ЗАД ВИКТОРИЯ. Всички останали членове на съветите на Дженерали България и ЗАД ВИКТОРИЯ остават непроменени, с изключение на  Ивайло Йосифов и  Александър Джоганов, които напускат компанията.  

"С Дженерали България и ЗАД ВИКТОРИЯ имаме два сериозни актива на застрахователния пазар. Новите състави на  управителните тела на двете компании демонстрират нашето намерение да съчетаем силните страни на двете компании от групата  под силния бранд на Дженерали, създавайки по този начин ползотворна синергия.", коментира председателят на надзорния съвет на Дженерали България и ЗАД ВИКТОРИЯ Лучано Чирина.

Дженерали България и ЗАД ВИКТОРИЯ имат пазарен дял от почти 9%, което ги поставя на 6-та позиция на пазара. Брутният премиен приход на Дженерали България за 2013 година е 35.6 милиона евро, а този на ЗАД ВИКТОРИЯ за същия период е 36 милиона евро.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст