ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Санданчанинът Огнян Шишоев отнесе 6 години затвор и 20 000 лева глоба за наркотици

Софийски затвор

Криминално проявеният Огнян Шишоев от Сандански влиза в затвора за 6 години за наркотици. Това наказание му определи окръжният съдия Красимир Аршинков, след като залавяният многократно с дрога 46-годишен мъж се призна за виновен за поредното наркопрестъпление, съобщава struma.bg. Към ефективната присъда бе прибавена и глоба от 20 000 лв., като на заседанието беше направено и групиране на досегашните му съдебни наказания.

Последно Шишоев e бил арестуван преди две години при две последователни полицейски операции. В началото на февруари 2013 г. санданските полицаи спират управлявания от него лек автомобил за проверка след оперативен сигнал, че превозва наркотици. При вида на патрулката той побягва и изхвърля пакет край пътя, но ченгетата го догонват и арестуват, а Шишоев се оплаква от полицейски произвол.

Подобен сюжет се развива и при втората акция в края на същия месец. Служителите на реда спират за проверка лек автомобил „Киа Ретона“, паркиран зад бензиностанция в района на с. Левуново, управляван от Шишоев, и забелязват, че лицата, намиращи се в него, изхвърлят предмети. 5 пликчета с канабис с общо тегло около 9,32 грама и други 2 с хероин около 3,1 грама са намерени под колата след оглед на местопроизшествието, а под седалката на водача са открити 0,2 грама съцветие от канабис и пликче със семена.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст