ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Стока за хиляди левове изгоря в магазин на столична бизнесдама

Пожар Чейнджбюро

Неизвестни бандити са подпалили тази нощ магазин на столична бизнесдама в кв. „Овча Купел” на ул. „Монтевидео” до бл. 418, съобщиха за медиите от МВР-София. Сигналът за пожара е постъпил около 30 минути след полунощ. След запалването огънят се е разраснал и до два други съседни магазини, които също са изгорели до основи.

Собственичката на магазина твърди, че не е получавала заплахи през последните месеци. Тя обаче предполага, че някой има интерес от парцела, който се намирал на стратегическо място и бил доста апетитен. Не се изключва и интерес на конкуренцията.

„Никой не ме е заплашвал, но дали това не е обект на желание на някой друг, защото мястото е много интересно, наистина не знам. Всичко е изгоряло до основи. Имам вътре стока за десетки хиляди левове. Просто не мога да повярвам. Влачила съм в този магазин бременна чували, всичко съм изградила сама, а сега е унищожено”, разказва ударената здраво бизнесдама.

 "Става въпрос за три павилиона на бул. "Монтевидео", всеки един от около 40 кв. метра. Пристигналият на място екип е установил, че всичко е изгоряло почти напълно. Извършен е оглед, продължава работата по случая. По първоначални данни е възможно да се предположи, че пожарът е умишлен", обясняват пък за медиите от МВР – София.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст