Сидеров: Президентът е смешен човек

волен сидеров

Плевнелиев е "един смешен човек, който, за съжаление, е избран с измама за президент". Чухме една поредица от клишета и коледно-новогодишни пожелания, от които липсваха сериозни дълбоки проблеми. В момента България има един президент, от който всеки един нормален човек трябва да се срамува.Това коментира в кулоарите на Народното събрание лидерът на "Атака" Волен Сидеров по повод изказването Плевнелиев.

„Подготвили сме списък с подписи на 48 депутати, дали сме го в стаята на БСП – те се ослушват, не искат да го подпишат. Може да го дадем на друга партия. Това е референдум по въпроса трябва ли България да продължи да бъде в НАТО или не", добави Сидеров.

„Изключително опасна е позицията на Плевнелиев по отношение на това, че той наруши дипломатическия тон, нападайки Русия като вражеска страна, посочи Сидеров. Според него Плевнелиев "по манипулативен начин е обяснил, че всички партии са стигнали до някакъв консенсус". „Плевнелиев използва консултациите с партиите, за да направи един пиар и една своя реклама", смята лидерът на националистите.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст