ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

ЦАПК “Прогрес” стигна Христовата възраст

33 години ЦАПК Прогрес Пламен Матеев

Един от лидерите на пазара за информационни технологии у нас и дистрибутор на фирмата Dell за България ЦАПК "Прогрес" навърши 33 години от своето създаване. Тържеството, което се състоя на 19 март (четвъртък) в столичния Парк Хотел "Москва", събра служители, клиенти и приятели на фирмата. Управителят на ЦАПК "Прогрес" Пламен Матеев благодари на своите партньори за подкрепата и си пожела още много години компанията да остане номер едно на пазара.

ЦАПК "Прогрес" е създадена през 1982 г. от българското правителство като изпълнител на проекти за модерни информационни системи на Програмата за развитие на ООН. Още от 1991 г. тя става официален партньор на Dell, Oracle, Microsoft и Autodesk като системен разработчик и интегратор. Някъде от това време датират и добрите партньорски връзки на фирмата с в. "БАНКЕРЪ".

Главната цел на фирмата е обезпечаване на пазара на информационни технологии и непрекъсната актуализация на системите, които фирмата е внедрила с оглед на изменящите се потребности на крайните потребители.
Освен официален дистрибутор на Dell ЦАПК "Прогрес" е и член на партньорската програма на Microsoft. Освен това дружеството е сертифицирано за осъществяването на техническа поддръжка на продуктите на Microsoft за територията на България. Българската компания е и разработчик на решения, базирани на продукти на Oracle и Autodesk, дистрибутор е и на Mutoh и Xerox в България.

ЦАПК "Прогрес" е и лауреат на годишната награда на Microsoft за регионален партньор за 2010 и 2012 година.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че на протеста срещу БФС част от униформените са превишили правомощията си?

Подкаст