“Алианц България” e лидер по цена и качество

Алианц

Българските потребители определиха "Алианц България" като компанията, която предлага застрахователни услуги с най-добро качество, при най-изгодна цена. Това става ясно от резултатите от международното проучване Best Buy Award.

Пазарното изследване е проведено през февруари 2015 г. от швейцарската организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH) сред 1200 български граждани на възраст над 15 години и ползващи интернет. Проучването измерва клиентския опит, мнения и нагласи по отношение на производителите и доставчиците на услуги, които предлагат най-високо качество в съответния ценови клас.

Живеем в динамичен, но и несигурен свят, където повече от всякога имаме нужда да разчитаме на някого в критични моменти. Българските потребители оцениха "Алианц" като застрахователната компания, предлагаща качествени услуги на разумна цена. Това са изводите от проучването Best Buy Award България 2015/2016, коментираха от швейцарската организация ICERTIAS.

В отговор на въпроса: "Коя застрахователна компания, според личния Ви опит, предлага най-доброто съотношение цена/ качество на българския пазар, що се отнася до застрахователни услуги“, най-голям брой анкетирани са посочили "Алианц България".  Зададените въпроси са от отворен тип, т.е. на анкетираните не са предложени отговори. Те са избрали името на фирмата на базата на личния си опит.

Благодарение на спечеленото първо място "Алианц България" има право да носи престижното отличие Best Buy Award – № 1 – най-добро съотношение между цена и качество“ в категория „Застрахователна компания“. Целта на проучването и сертификата "Best Buy Award" е да улесни потребителите при избора на продукти и услуги, които предлагат най-добро съотношение цена/качество на даден пазар.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Къде смятате да прекарате лятната си почивка - в България или в Гърция?

Подкаст