Националната агенция за приходите продава имот в Ахтопол

НАП сграда

Имот в крайморския курорт Ахтопол обяви за продан Националната агенция за приходите /НАП/ в Пловдив. Парцелът е 12 декара и се продава за 318 хил. лв., заедно с построените върху него общежитие, стол и сграда за енергопроизводство, съобщи говорителят на НАП-Пловдив Божана Илиева. Огледите започват на 1 юни и ще продължат пет дни, уточни тя. По същото време е организиран търг и за фризьорски салон в Пловдив, оценен на 49 500 лева. Площта му е 60 кв. м и освен фризьорско студио, включва солариум и санитарен възел, съобщава БТА.

В пловдивското село Маноле започват огледи на поземлен имот, предназначен за животновъден комплекс, съобщи още Божана Илиева. Площта е 9000 квадратни метра, 427 от които застроени. Първоначалната цена е 398 хил. лева.

НАП-Пловдив ще търгува и активи за над 4 млн. лв., позиционирани в Пазарджик и в отлично състояние за експлоатация, посочи говорителят на НАП-Пловдив. Сред тях са няколко сгради – промишлени и административни,пречиствателна станция, магазини, котелни помещения, компресорни станции и машини за металообработка. Със средствата от продадените активи ще бъдат погасени частично задълженията на лица с неплатени в срок данъци и осигуровки,поясни Илиева.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст