Бесен производител направи на пух и прах Пламен Моллов заради рекет

Пламен Моллов - предс. на ПГ на НДСВ

Горещи страсти избухнаха в сутрешния ефир на Нова телевизия. Темата за държавния рекет бе продължена в остра дискусия между Аладин Харфан, производител на пилешко месо, и шефа на Българската асоциация по безопасност на храните (БАБХ) Пламен Моллов.

Въоръжен” с куп бумаги и документи, чиновникът не успя да защити позицията на ведомството си. Бесен от системно упражнявания върху него държавен рекет, бизнесменът заяви, че подобна наглост няма никъде по света и това беззаконие трябва да спре. „В България има 500 по-големи дружества от мен. От мен ли намериха да искат 10 000 лева? Колко пъти съм ходил при господин Моллов, да разговаряме, да му обясня, че ме притискат и шантажират. Така, както правят истинските рекетьори – ако не платя, започват проверки. Ама проверки до дупка. Без почивка”, заяви Аладин Харфан.

Негова служителка поясни, че „доказателствата” на БАБХ – че има червеи в дюнерите, произведени от фирмата, са снимки, направени до контейнерите за боклук. „Явно не сме перфектни, но се стремим да бъдем максимално изрядни. Тук обаче сме се събрали да говорим за държавния рекет, който тормози не само нашата фирма, но и десетки други като нас”, заяви служителката.

Пламен Моллов млъкна „обиден” и заяви, че ако така го овикват, няма да участва в дискусията.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст