ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

72-ма се явиха на Allianz Golf Open

На 6 и 7 юни в Пирин Голф & Кънтри Клуб се проведе шестото издание на голф турнир Allianz Golf Open 2015. Състезанието се провежда в два квалификационни кръга, а резултатите от тях формират крайното класиране за специалните награди на "Алианц България". 

Двамата състезатели, показали най-добрите резултати през двата турнирни дни на Allianz Golf Open, ще спечелят специалната награда на "Алианц България" – шестдневна голф ваканция в един от атрактивните морски голф комплекси – "Блек сии рама", с включени три голф игри.

През първия турнирен ден голфърите ще играят отборен формат Скрембъл, в отбори по двама играчи, а на финалния състезателен ден те ще покажат индивидуалните си умения и ще бъдат разделени на три дивизии в зависимост от хендикапа си. Най-добрите играчи с хендикап до 12.4 ще играят Строукплей (медал), а останалите две дивизии Индивидуален Стейбълфорд. Крайното класиране за специалната награда е на база резултатите от отборното и индивидуалното състезание.

Интересът за участие в голф турнира е изключително голям, включително и от чужбина. Седемдесет и двама голфъри ще участват в надпреварата Allianz Golf Open. Стартът на голф турнира и през двата дни е обявен за 10.00 ч. с шотгън старт (едновременен старт от всички дупки).

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст