ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Партията на Кунева откри политическа академия

Партията на Меглена Кунева създаде политическа академия.

Партията на вицепремиера Меглена Кунева "Движение България на гражданите"(ДБГ) откри политическа академия, похвали се самата тя в профила си в социалната мрежа "Фейсбук"

"Днес в Банкя открихме политическата академия на ДБГ. Подчертах пред нашите 80 млади лидери, че държа на мисията на партията – ние сме спокойната сила, моторът на единството на Реформаторския блок. Заложихме много на това единство и разчитаме ДБГ да продължи да работи за консолидацията. На младите лидери пожелах да изградят мрежата на доверието между тях, да са смели в идеите и визията си и да работят неуморно до постигането на резултат. Вярвам, че работата е източник на оптимизъм и благодаря на страхотните младежи на ДБГ за вдъхновението", написа Кунева. 

Междувременно Димитър Делчев, който е член на ДБГ и депутат от Реформаторския блок обяви, че в определени общини се готви служебна победа на местния вот чрез адресните регистрации на "изборни туристи". 

Според неговите наблюдения една трета от общините в страната имат двоен ръст на новите адресни регистрации и трябва да започнат незабавни проверки на държавните структури. В Северозападна България такива резултати са отчетени в десет общини във Видинско и във Врачанска област. Същата тенденция е характерна за Кюстендилския регион, за 4 общини в Софийска и 3 в Благоевградска област.

В област Хасково има 3 общини с над 200 на сто нови адресни регистрации, сочат данните на Делчев. В 87 от всичките 267 общини в България има 100% нови адресни регистрации за последните шест месеца. Това според депутата е сигурен маркер за подготвяне на манипулации на местния вот.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст