Три автомобила горяха в Бургас

изгоряла кола

На 04.07.т.г. около 00.35ч. в Пето Районно управление – Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил «Форд Фокус», с бургаска регистрация, ползван от 30 годишен бургазлия, паркиран на кръстовището на бургаските улици «Васил Петлешков» и «Юрий Венелин». От инцидента силно обгоряла предната част и двигателното отделение на автомобила, като е засегнат паркирания в непосредствена близост лекотварен автомобил «Фолксваген Каравел», с бургаска регистрация, съобщава Радио-Бургас.

Вторият автомобил е с обгоряла задна част и купе. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и петима огнеборци. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Пето Районно управление – Бургас.

На 04.07.т.г. около 03.40ч.в ЧетвъртоРайонно управление – Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил «Опел Вектра», с бургаска регистрация, собственост на 46 годишна бургазлийка, паркиран срещу вх. 2 на бл. 80в к-с «Меден Рудник».Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и четирима огнеборци. Констатирано е, че предния капак на автомобила е залят със запалителна течност и подпален. Вследствие на инцидента изгорял целия двигателен отсег,предното панорамно стъкло,таблото, предните врати и седалки на автомобила. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Пето Районно управление – Бургас.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст