ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Пощенска банка стана основен спонсор на националния отбор по тенис

пощенска банка

Пощенска банка стана основен спонсор на мъжкия национален отбор по тенис и подкрепи подготовката на отбора за предстоящите мачове в Люксембург от състезанието Купа „Дейвис“. Двубоите ще се проведат от 17 до 19 юли. Партньорството на финансовата институция с Българската федерация по тенис бе обявено на провелата се днес открита тренировка на националите. Преди заминаването на тима, капитанът Тодор Енев, сподели пред медиите подробности за подготовката на отбора и очакванията за предстоящите срещи.

„Пощенска банка инвестира в подкрепа на развиващи се спортове, жънещи победи на международно ниво. С помощта на новите ни собственици, световни канадски и американски инвестиционни фондове, ще продължим да съвместяваме и надграждаме успешната си бизнес дейност с програми за корпоративна социална отговорност. Все повече ще се фокусираме върху инициативи в ключови области като спорт, образование, общество и околна среда. Защото всяка една инвестиция в тези сфери за нас не е самоцел, а крачка към позитивна промяна за цялото общество.  Победите на най-добрите български състезатели ни накарат да се гордеем, че сме българи. Вярваме, че трябва да има повече такива поводи за радост“, заяви Дончо Донев, началник управление „Капиталови пазари“ в Пощенска банка, който подари на мъжкия национален отбор осветена икона на Св. Георги Победоносец с пожелание за успех на турнира.

Срещата България – Люксембург е от втория кръг на втора Евро-Африканска зона. В нея ще бъдат изиграни четири срещи по единично и един мач на двойки с участието на нашите най-добри състезатели. В историята на това съперничество България има две победи над този съперник.

Купа „Дейвис“ е най-големият отборен турнир по тенис за мъже, провеждащ се на различни места по целия свят. Отборите са разделени в една световна група и няколко групи на регионален принцип, като се срещат един с друг на пряката елиминация.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст