ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

В Дупница свиха БМВ-то на бизнесмена Христо Йорданов

кат

БМВ-то на бизнесмена Христо Йорданов, производител на мебели, е откраднато. Той паркирал автомобила си пред блока, където живее. В петък сутринта останал неприятно изненадан, след като БМВ-то го нямало. Бизнесменът не могъл да повярва, че колата му е открадната, тъй като имало всички предпазни механизми срещу кражба.

Христо Йорданов веднага алармирал на тел. 112 за откраднатия автомобил, който е син металик.

Пристигнали криминалисти от РУП – Дупница, които огледали мястото, където е бил паркиран автомобилът, за да търсят следи от крадеца. Привиквани са на разпит криминалнопроявени лица, свързани с кражби на автомобили, и ги разпитали къде са били в нощта на кражбата и дали имат алиби. Все още няма заподозрени лица, съобщиха от полицията.

В Дупница върлува банда крадци на скъпи коли. Набелязват си автомобилите, крадат ги и за няколко часа ги разглобяват на части в някой гараж или ги изкарват извън страната.

Само преди дни – на 20 юни, беше откраднат джип „Ауди Q7” на зетя на бившата общинска съветничка в Дупница Емилия Червилова – Костадин Иванов, паркиран пред блока, в който живее в жк "Бистрица". Джипът също не е открит.

И двата автомобила са обявени за общодържавно издирване.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст