Откриха наркотици и оръжие в хижа на Коко Клисарски

човек с белезници

Оръжие и високорискови наркотици са открили полицаи от Дупница в хижа "Ловна", намираща се в народен парк „Рила", в землището на община Сапарева баня. Хижата е стопанисвана от 56-годишния дупничанин Коко Клисарски.

Иззети са канабис – 14.185 кг, МДМА – 0.421 кг, амфетамин – 0.872 кг, кактои 1.400 кг вещества с неустановен все още вид, множество съдове и течности за производството на синтетична дрога. Задържани с полицейска заповед са 30-годишна жена от София, която е била гост в хижата, и 38-годишен мъж от Дупница. Той е бил нает на работа в хижата, известен е на полицията с различни противозаконни деяния и е осъждан. Срещу двамата задържани са започнати досъдебни производства в РУ-Дупница.

Клисарски е известен на полицията с противозаконни действия, а сред тях преобладават престъпленията по линия на наркотици – притежание, производство и разпространение. Многократно е осъждан, последната ефективна присъда е изтърпял през 2011 г. за престъпление по линия на наркотици, осъждан е и за нанасяне на телесни повреди. Срещу него има образувано дело за закана за убийство

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст