Смел бургазлия засне крадец на „Рейндж Роувър” за 300 бона

range rover

Нагъл крадец  разби посред бял ден джипа на собственика на култовите дискотеки „Астория” и „Азаро” Деан Дачев, но не успя да го подкара. Сцената като от филм се разиграла преди броени часове. Около обед черният „Рейндж Роувър Вог” бил паркиран в ж. к. „Зорница” пред спортните игрища, а бизнесменът бил на среща в близък офис. Автоджамбазинът определено не си играе на дребно, тъй като джипът-мишена е от най-скъпия модел „Рейндж Роувър” и струва около 300 хиляди лева.

Деан Дачев обяви, че дава солидно възнаграждение, ако граждани съдействат за залавянето на автокрадеца. Случайни свидетели успели да снимат как  бандитът се опитва да открадне Роувъра.

„Когато забелязал,  че го снимат, той изобщо не се притеснил, а спокойно се качил в спряна наблизо бяла Шкода комби и си тръгнал. Хората ме изчакаха да дойда и ми показаха записа. Подадох сигнал в полицията и се надявам да намерят престъпника. Ако някой има информация за него, давам щедро възнаграждение”, каза пред Флагман.Бг Деан Дачев.

Хората, видели крадеца, успели да снимат и регистрационната табела на шкодата. Светкавична проверка в полицията обаче показала, че тя е фалшива и с тези номера в КАТ се води автомобил Тойота на софийска фирма.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст