ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Пускат от утре колите по “Цариградско шосе”

цариградско шосе ремонт

Две седмици предсрочно ще бъде пуснато движението по основните платна на бул. "Цариградско шосе", обяви кметът на София Йорданка Фандъкова. По време на инспекция на строителните работи на бул. "Витоша" тя съобщи, че от утре колите ще могат да се придвижват по един от най-натоварените столични булеварди. От утре също отворен за движение ще е и участъкът от НДК до бул. "България". От тази сутрин пък е възстановено и движението по бул. "Черни връх".

Относно работа по локалните платна на "Цариградско шосе", кметът на София посочи, че дейности вече са започнали и там ще се работи в продължение на следващите 2 месеца. Въпреки това обаче, движението ще бъде изцяло пуснато.

"Знаете, че настоявам да се работи не само качествено, но и бързо, за да може движението да бъде пуснато в най-кратки срокове", заяви Фандъкова относно ремонтите по бул. "Витоша". Там движението ще бъде пуснато седмица по-рано от предвиденото, но работата по тротоарите ще продължи.

В улиците около НДК се прави цялостен ремонт на тротоарите, които трябва да са готови до 12 септември. "До 15 септември трябва да приключи ремонтът на подлеза на НДК, където заради вандалските прояви ще бъде поставено видеонаблюдение", допълни още Фандъкова.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст