Павел Попандов в разпра със столичната “Топлофикация” заради 10 лева

“Топлофикация София”

"Получих изравнителна сметка от "Топлофикация", че ми дължат пари. Отидох, но ми казаха, че не те, а аз им дължа пари. Сметката беше 10 лв., платих, за да не се занимавам. В това време там имаше опашки, хората припадаха", разказа актьорът Павел Попандов в студиото на bTV. Той написал и писмо до телевизията заради абсурдите със сметката си за парно.

"Като разбраха, че ще идвам в телевизията, всякакви хора взеха да ми звънят по телефона и да ме молят да питам и за техните сметки. Например не живеят в апартамента, имат 0 лв. за топла вода, но им е начислена лихва за нещо, което не са ползвали.

В тази държава можеш да се разведеш, да смениш името си, но "Топлофикация" остава вечно с теб. Ще ми кажат: "Продай си апартамента, като не искаш да си плащаш. Но той е купен с труда на родителите ми, това означава да продам спомените си. И като го продам, ще внеса парите в КТБ, тя ще фалира и всички ще бъдат доволни."

В предаването по телефона се включи пиарът на "Топлофикация" Елизабет Павлова. Тя обясни, че сметката не е от "Топлофикация", а от топлинния счетоводител, изравнителните сметки са на целия блок и все още са прогнозни. "Нямате изравнителна сметка към момента, ще можете да получите такава към 17 септември, когато топлинният счетоводител ги внесе в "Топлофикация" – са нейните думи.

Попандов обаче смята, че не може да отговаря за сметките на съседите си.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст