Още един българин в екипа на Viber

Даниела Иванова Viber

Едно от водещите приложения за чат съобщения – Viber, назначи българката Даниела Иванова като мениджър бизнес развитие за Централна и Източна Европа.

Преди време от компанията обявиха стратегическото си бизнес позициониране в Централна и Източна Европа с назначаването на Атанас Райков като Генерален мениджър.

"Наблюдаваме изключителен прираст на потребителите на Viber в региона на Централна и Източна Европа в последно време. Назначаването на Даниела като Мениджър бизнес развитие е от изключителна важност за продължаването на тази тенденция", казва Ярон Шехтман, който е директор бизнес развитие.

"Радостни сме, че Даниела се присъединява към нашия екип и ще ни помага да създаваме интересно съдържание и маркетинг стратегии с партньори на местно ниво", сподели Атанас Райков.

По думите му нейният сериозен опит в разработването на успешни дигитални, мобилни и фокусирани върху марката партньорства се допълва от международния й професионален опит, включително работата й в SoundCloud в Берлин през последните 3 години.

Даниела Иванова се завръща в България, за да се присъедини към екипа на Viber и ще отговаря за разработването на бизнес портфолиото на Viber като създава предложения с помощта на локални партньори. Първоначалният фокус ще е върху държавите България, Сърбия, Хърватска, Гърция и Унгария, водещи пазари от гледна точна на статистика и потенциала за развитие на 27 милионната база на Viber от потребители в региона на Централна и Източна Европа.

"Много съм развълнувана да съм част от екипа на Viber и да работя за изграждането на нови бизнес възможности както за Viber, така и за партньорите на компанията. Моята основна задача е да създаваме интересни изживявания и добри маркетингови решения за нашите потребителите от държавите в Централна и Източна Европа, докато промотираме всички развлекателни функции на Viber", добавя Иванова.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст