Нови тарифи за бизнеса с още повече минути и мегабайти от VIVACOM

виваком

Нови планове за корпоративни клиенти – SmartPRO – предлага VIVACOM от този месец. Те са разработени в 10 варианта с различен обем на включените услуги, така че да удовлетворят нуждите на всички представители на бизнеса – от малки и средни предприятия, до най-големите международни корпорации.

Тарифната линия VIVACOM SmartPRO предлага голям брой включени минути към всички мрежи в България и разговори към първа международна зона – до 4 000 на месец, както и до 200 минути за разговори към мобилни мрежи и роуминг в Европейския съюз. Новите абонаменти за бизнеса са насочени както към гласовите услуги, така и към пренос на данни.

Само за 9.99 лв. клиентът получава 250 включени минути за национални разговори за страните от Международна зона 1 и 10 минути за роуминг в ЕС, а пакетът за 12,99 лв. предлага същите включени минути и 750 МВ за мобилен интернет на максимална скорост. Най-големият план за 32,99 лв. осигурява 4 000 минути, 200 минути в роуминг и 12 000 МВ. Всички абонаменти включват неограничени безплатни разговори в група, а за тарифите с включени MB – неограничен достъп до интернет.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Откъде се информирате за предстоящия вот 2 в 1 на 9 юни?

Подкаст