за пламен

Главният изпълнителен директор на СИБАНК Петър Андронов:

Тази награда би стояла добре в ръцете на всеки от банкерите. Като си спомням ние като банка какво преодоляхме през изминалите години и гледам колегите от другите банки си давам сметка, че всеки от тях е минал през този ад. Да управляваш е трудно и лесно, да управляваш малка банка е преди всичко трудно. Да управляваш чуждестранна банка е трудно и лесно, а да управляваш банка с български капитал е по-скоро трудно. Затова твърдя че всеки един от тук присъстващите колеги я заслужава. 

 

Главният изпълнителен директор на Пощенска банка Петя Димитрова:

Радвам се че успяхме да преодолеем всички изпитания и да запазим доверието на само на акционерите, но и на клиентите, и на служителите. Благодаря за подкрепата на всички колеги и на онези които ни подкрепят. Благодаря специално на вестник "БАНКЕРЪ", че толкова години прави това събитие специално за нас. 

 

Изпълнителният директор на "Банка ДСК" Доротея Николова:

Изключително съм трогната и ръзвълнувана. Благодаря на вестник "БАНКЕРЪ", който ни информира нас гилдията толкова много години, но още по-важното, информира обществото за много неразбрани и зле разбрани въпроси. Пожелавам българската банкова система да има интелигентни, борбени,  успешни мениджъри и банки. 

 

Изпълнителният директор на ОББ Стилиян Вътев:

Ако тази награда вече е моя собственост, мога да се разпореждам с нея. Затова ще я дам на изпълнителния директор на Обединена българска банка Радка Тончева, която вече е 20 години в тази сфера. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст