ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Полицията в Бургас разкри кражби на лотарийни билети

човек с белезници

Служители на отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и Четвърто Районно управление в града предприеха бързи оперативно-издирвателни действия след сигнали  за поредица кражби на лотарийни билети от различни игри, извършени от бензиностанции на територията на Бургаска област. Извършителите са установени на територията на РУ-Приморско. Задържани са криминално проявеният С.М./31г./, И.Б. /29г./ и А.А. /27г/.

Изяснено е, че в периода от 4 до 9 декември, след отвличане на вниманието на продавачите в обектите, в различно съучастие те успели да извършат поредица кражби на лотарийни билети за различни игри / до момента са регистрирани 13 кражби/. Криминалистите установили, че при общо 7 случая са откраднати близо 300 билета, но печелившите талони все още не са били предявени за изплащане.

В рамките на разследването криминално проявеният за наркоразпространение и грабежи С.М. е признал за над десет кражби от бензиностанции на територията на Първо, Второ, Четвърто и Пето Районни управление – Бургас, РУ– Айтос, Поморие и Средец.

Работата по цялостното документиране на престъпната дейност на тримата задържани продължава.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст