ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Местан не изключва предсрочни избори

Парламент Лютви Местан - ДПС

Лидерът на ДПС Лютви Местан обяви на брифинг в парламента, че не изключва предсрочни избори. „Тези, които имаха за цел да поставят ДПС в изолация, сами се поставиха в изолация”, коментира той.

„В парламентарната група на ДПС по повод на това странно раздвоение, което наблюдаваме при Реформаторите, колегите ми се пошегуваха да се вземе решение на заседание на ПГ партията ни да остане в опозиция, но предвид загрижеността ни за стабилността на кабинета в тази геополитическа обстановка, аз да бъда кооптиран за член на управляващата коалиция, за да не отслабне дори с един народен представител стабилността на управлението“, заяви обясни Местан.

„Всичко бяхме видели в политиката, но подобна идиотия – че ДПС управлява, от парламентарна група в  управлението с един бюлюк министри, които справедливо породиха тезата за преяждане с власт, на което и ДПС може да завиди, не бяхме наблюдавали. На Радан Кънев, и на подобно мислене в българската политика, им е необходим враг, те не могат да живеят без врагове. Политиката им е политика на противостоене, а самоцелта деструкция“, каза още лидерът на ДПС.

"Питате ме кой е подходящия министър на правосъдието. Аз имам един отговор. Най-подходящият министър на правосъдието на България се казва Монтескьо", така лидерът на ДПС Лютви Местан коментира ситуацията с овакантения пост.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст