Абонирайте се за вестник “Банкеръ”

Уважаеми читатели на вестник „Банкеръ“, остават броени дни до новата 2016 година и именно сега е времето, в което да ви приканим, да направите своя годишен абонамент за едно от най-престижните седмични издания в България.

Вестник "Банкеръ" публикува най-актуалните анализи и  информация в сферите на финансите и застраховането, бизнеса и икономиката, политиката и управлението. Като комплимент за нашата аудитория вестник "Банкеръ" издава на всеки три месеца списанието за лайфстайл Banker Special . В него може да намерите полезна информация за вашето хоби и свободно време, както и интересни факти и откровения лично от успели бизнесмени и дипломати в страната.

Освен това съвсем от скоро нашата медия започна да издава и приложения към седмичното си издание. Всяко от тях е посветено на отделна тематика. Вече на пазара бе пуснато "Енергетика", а в броят тази седмица можете да намерите и "Banker Mobile".

Информираме ви, че може да се направи и абонамент за нашият сайт www.banker.bg. Всички статии в Banker daily са достъпни напълно безплатно. Освен това статиите на вестник "БАНКЕРЪ" и Banker Special ще могат да се четат в сайта ни, само срещу безплатна регистрация.

Очакваме вашите заявки в най-кратки срокове. Припомняме ви, че абонаментите могат да се сключват не само за цяла календарна година, но и за период по ваш избор.

Две от възможностите, които ви предлагаме са следните:

  • 52 лева за период от шест месеца;
  • 104 лева за период от една година.

Банковата сметка, по която можете да се направи абонамент е:

БАНКЕР ООД

IBAN: BG35RZBB91551031673400

BIC: RZBBBGSF

РАЙФАЙЗЕНБАНК ЕАД

 

Пожелаваме ви весели празници!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст