ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

КАТ разчисти бул. „Тодор Каблешков“ в София само за 30 минути

КАТ

Само за 30 минути КАТ разчисти бул. „Тодор Каблешков“ близо до кръстовището с бул. „Бъкстон“ от неправолно паркирали автомобили. Столичните катаджии извикаха паяк и вдигнаха 3 коли, спрели неправилно. Отделно, провериха документите на четирима шофьори само за половин час.

Акцията е част от масовите проверки на КАТ за неправилно паркирали и спрели коли. Униформените следят стриктно и за паркиране по тротоари, на спирки на градския транспорт и на пешеходни пътеки.

Някои от гражданите, които станаха свидетели на акцията, се оплакаха на полицаите, че по-масовите нарушения могат да се видят между блоковете и по малките улички. Там движението за пешеходците е трудно заради тясното пространство, което остава по улицата, след като автомобилите паркират по тротоара. Възмутените граждани обаче не пожелаха да застанат пред камерата ни.

Катаджиите са „въоръжени“ и с мобилни камери, които заснемат неправилното паркирани. Два паяка откараха три автомобила към наказателен паркинг. Собствениците им ще могат да си ги потърсят на паркинга в „Подуяне“.

Акцията тече от няколко дни и продължава и на други места в София.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст