ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

“На гости на Аза” – Къде ли ще се озовеш накрая?

Лабиринт

„На гости на Аза“(Глава първа) е сетивно-интерактивно представление, създадено по методологията на Татър на сетивата Лабиринт и вдъхновено от града и Аза. Историите и тайните им са безчет, вълнуващи и понякога страшни, а сега са преведени на езика на сетивата.

Поканен си на необичайно гости, където в поредица от индивидуални интеракции ще можеш сам да създадеш своята история. Тръгваш на пътешествие, попадаш в различни ситуации и срещи, които отключват сетивността ти и пробуждат интуицията ти. Мястото на срещата е известно, но къде ли ще се озовеш накрая?

Представленията по методологията на Театър на сетивата Лабиринт се създават в пряк диалог с пространството (така нареченият site-specific theatre). За да се фокусират и усилят всичките ни сетива, често зрението бива ограничено. Зрителят се превръща в съ-автор, като му се дава свободата сам да интерпретира случващото се, но и понеже срещите с артистите до голяма степен зависят от неговите идеи, нагласи, спомени и асоциации.

Представлението ще се играе на 24 и 27 февруари; 3, 4, 5, 8, 9 и 14 март между 18:30 и 21:30 часа с начален пункт бул. “Патриарх Евтимий” 28 (магазин “Вино и време”). Местата за всеки спектакъл са ограничени до 25, като всеки гост тръгва на пътешествие сам, затова е необходимо предварително записване на тел. 0889 552 060, на който ще можеш да получиш и още информация. Цената на билета е 20 лева.

 

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/1701445206793489/ (На гости на Аза – сетивно-интерактивно представление)

Повече за Паноптикум и предишни проекти: https://www.facebook.com/panopticum.art/

Събитието се реализира с подкрепата на:

 

"Борис 96“, „Време и вино“, Център за цялостна трансформация „Мандала“, „Слънце и луна“, Асоциация на културните мениджъри в България и Freen.bg

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст