Гурме на път – новите сандвичи в ОMV

OMV

От този месец клиентите на OMV имат възможност да дегустират първата серия гурме сандвичи по уникална рецепта на популярния шеф Андре Токев и да превърнат пътуването си в истинско кулинарно пътешествие, съобщиха от веригата бензиностанции.

Италиански, Баварски, Франкфуртер, Вегетариански и Сладък сандвич са резултатът от партньорството на OMV с шеф Андре Токев. Прясно изпечен хляб и висококачествени продукти, както и оригинални съставки, примамват клиентите с перфектна визия и вкус. Компанията предвижда подмяна на асортимента от сандвичи няколко пъти в годината, за да осигури  здравословно разнообразие с най-високо качество и превъзходен вкус, запазвайки отличната си позиция в негоривния бизнес сектор.       

След успешното налагане на собствената марка кафе – VIVA, OMV България се фокусира върху разработването на разнообразно, здравословно и висококачествено предложение в категорията сандвичи, като взима под внимание световните тенденции в храненето на мобилните си клиенти и следва философията на марката: "We care more".

В стремежа си да осигурява винаги най-високо качество на предлаганите продукти и услуги, компанията предоставя на своите клиенти уникална възможност да се насладят по време на пътуване на истински кулинарни шедьоври. По рецепти на световноизвестния експерт и президент на Българската асоциация на професионалните готвачи шеф Андре Токев, новите пет вида сандвичи във VIVA превръщат всяко пътуване в незабравимо кулинарно изживяване.

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст