Ген. Атанасов: Изненадата на премиера от декларацията на ГЕРБ е слаб театър

ген. Атанасов

Изненадата на премиера Бойко Борисов от декларацията на ГЕРБ е слаб театър. Това заяви пред Нова телевизия депутатът от ДСБ генерал Атанас Атанасов.

Вчера парламентарната група на ГЕРБ поиска всички хора във властта, които са посочени от ДСБ и лидера й Радан Кънев, да бъдат оттеглени. От партията настояха премиерът  да се яви в парламента и да коментира докога щяло да продължава това. Борисов пък коментира от Брюксел, че е изненадан.

"Много съм ядосан от цялата тази работа и от евтините филми на моя приятел Бойко Борисов. Това е една имитация, много слаб театър. Риторично ще попитам как може хора като Караянчева и Ненков, които лични от Борисов са посочени да бъдат в листите, сега му се зъбят, а той в Брюксел се прави на изненадан. Това е несериозно. Става въпрос за постановка", категоричен е Атанасов.

"Нека Борисов дойде в парламента и да го питам защо остави всички хора на сарайско-библиотекарската групировка на възлови позиции в службите за сигурност. Основната причина да подам оставка като председател на Вътрешната комисия е, че Борисов влезе в ортаклък с Доган да останат хората, назначени по времето на Орешарски", изтъкна той, като уточни, че става въпрос за служители на ДАТО и ДАНС.

След серия от скандали в края на миналата година партията на Радан Кънев мина в опозиция, но не напусна Реформаторския блок. Самият Бойко Борисов изрази подкрепата си за двамата атакувани министри.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст