Само факти

клм

Еди Мърфи с девето дете

Американският актьор Еди Мърфи стана баща за девети път, след като във вторник (3 май) му се роди момиче. Бебето се казва Изи Уна и е първото дете на холивудската звезда и сегашната му партньорка Пейдж Бачър. Петдесет и пет годишният актьор има пет деца от първата си жена Никол Мичъл и още две от бившите си възлюбени Полет Макнийли и Тамара Гуд. Сега най-голямото от тях – синът Ерик, е на 26 години, следван от 13-годишната дъщеря Бела. Мърфи има и 9-годишна дъщеря от певицата Мелани Браун.  

 

Бритни Спиърс съди продуцента си

Американската поп звезда Бритни Спиърс даде под съд бившия си продуцент Сам Лафти, който я „лекувал“ от депресията с наркотици. Певицата признава, че в периода 2007-2008-а се намирала в изключително потиснато състояние след развода си Кевин Федерлайн, с когото влязла в съдебен спор за правото да отглежда децата си. Наред с това изнасяла концерти в цял свят и на практика работела всеки ден. За да се справи със стреса, взимала наркотици, които по нейните думи й доставял продуцентът Сам Лафти.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст